Hoe zorgen we dat alle gezonde ingrediënten behouden blijven?

Hoe zorgen we dat alle gezonde ingrediënten behouden blijven?

Dankzij de HPP techniek: High Pressure Processing.

HPP is ontstaan vanuit de wereldwijde, stijgende vraag naar veilige voedselproducten zonder conserveringsmiddelen en E- nummers.

Met HPP conserveren we onze producten door extreem hoge waterdruk, waardoor ongewenste bacteriën geïnactiveerd worden. Deze manier van conserveren is volstrekt natuurlijk en de voedingsmiddelen behouden hun oorspronkelijke voedingswaarden en vitamines.

Hoe het werkt: onze gevulde flessen gaan in een grote cilinder met water. De flessen komen tijdens HPP gedurende een paar minuten onder een zeer hoge waterdruk van 5.000-6.000 bar te staan. Dat is enorm veel: op het diepste punt van de Grote Oceaan is de waterdruk slechts 1.000 bar.
Het flesje zelf blijft onder de druk van HPP heel, en ongewenste micro-organismen worden gedood. En het belangrijkste: de voedingswaarde en smaak blijft behouden.

INGREDIËNTEN

250ML

VOEDINGSWAARDEN

per 100ml